Kom godt i gang med at beskytte din virksomheds data

Fysiske ting kan som regel erstattes. Men virksomhedsdata kan gå tabt for evigt. Vi leverer backup-løsninger, der passer til din virksomhed.

Oplysninger om denne formular

MERE INFORMATION

Sådan kommer du i gang

VURDERING

Efter en konsultation vil vores eksperter afgøre, hvilken type løsning der passer bedst til din virksomhed, og hvor meget lagerplads du har brug for. Du modtager herefter et uforpligtende tilbud.

DEN FØRSTE BACKUP

Vores team hjælper din virksomhed med at installere den software, der automatiserer backup-processen. Den første backup startes, og dit system er klar.

AUTOMATISERET BACKUP

Virksomhedens data sikres automatisk mere eller mindre i realtid uden manuel indgriben. Hvis det værste skulle ske, hjælper vores serviceteam gerne med en hurtig gendannelse af din virksomheds data.

Både store og små virksomheder vælger os.

KeepItSafe er en af de førende globale udbydere af data-backup-tjenester til erhvervslivet. Selvom vi er gode til det vi gør, har vi specialiseret os i løsninger, der er egnede til både små selvstændige virksomheder såvel som store virksomheder, der ønsker sikker opbevaring i dansk datacentre. Vores europæiske hovedkontor ligger i Oslo.

Vi kan betjene både store og små virksomheder, fordi vi ikke er tilknyttet faste tekniske platforme, men bruger flere standarder baseret på vores kunders behov. For eksempel er KeepItSafe en af de største globale kunder hos Veeam, som er en af vores backup-softwareleverandører. Samtidig bruger vi også en række andre robuste systemer til at overføre backups til vores servere, baseret på hver kundes behov.

Som kunde får du, uanset din virksomheds størrelse, adgang til vores serviceteam, der er eksperter inden for datalagring og datagendannelse.

Vi har løsningen til din virksomhed.

Automatiske backups beskytter virksomheder mod…

 • Nedetid som følge af et databrud
 • Korrupte data som følge af ransomware
 • Brand og fysisk tyveri. Lynnedslag/strømefbrydelser
 • Systemfejl
 • Nedetid eller fejl hos en cloud-udbyder
 • Menneskelige fejl, såsom sletning eller overskrivning af vigtige filer

Vidste du, at en ordentlig backup er lige så vigtig, selvom du bruger cloud-tjenester? Hvis det værste skulle ske, fraskriver de fleste udbydere sig ethvert ansvar for dine data, og du får ikke erstatning, hvis dine data går tabt, selvom det ikke er din skyld.

Tekniske løsninger

 • Gennem datakopiering, komprimering og delta-differentiering reducerer vi backup-trafikken over hele dit netværk.
 • Lav backups af vigtige servere kontinuerligt og mindre vigtige servere, når det er passende (pr. minut, time, dag, uge eller måned).
 • Versionskontrol af filer: Lav så mange kopier, som du har brug for. Lav backups så ofte som nødvendigt.
 • Konstant analyse af systemet for at afsløre systemskader såsom defekte RAID-controllere, filsystemer, operativsystemfejl, diskundersystemer eller tab af netværkspakker osv.
 • Dedikerede kontoadministratorer står til rådighed for at hjælpe dig i alle aspekter af at beskytte dine data: Analyse, design, konfiguration og installation, overvågning og underretninger om online-backups, gendannelse af data, datacentersikkerhed og kontostyring.

KeepItSafe kan lave backups fra Exchange, Windows, VMware, Hyper-V, SQL-servere, virksomhedsapps, mobilenheder, skybaserede programmer og andre miljøer. Vi tilbyder komplet beskyttelse på fil-, program- eller maskinniveau.

Databeskyttelsespolitik | Cookiepolitik |

© 2021 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway